Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Stefan Hrusca ne colinda de ziua lui la Gold Plaza!

08.12.2015

Ce poate fi mai frumos decat sa-ti sarbatoresti ziua pe plaiurile unde te-ai nascut si ai copilarit, in timp ce le colinzi oamenilor care te iubesc?

 

Chiar de ziua lui de nastere, Stefan Hrusca va concerta la el acasa, in Maramures, pe 8 decembrie, de la ora 19, la Gold Plaza! Veniti sa-i spunem impreuna “la multi ani” si sa ne pregatim de marea sarbatoare a Craciunului!

 

Te asteptam asadar la concertul extraordinar de colinde cu Stefan Hrusca, pe 8 decembrie, de la ora 19, numai la Gold Plaza!

Targul de Voluntariat 2015

05.12.2015

Sambata, 5 decembrie 2015, cu ocazia Zilei Internationale a Voluntarilor, 25 de asociatii si fundatii din Maramures vor fi prezente in Gold Plaza, la parter, incepand cu ora 15, la a IV-a editie a Targului de Voluntariat. Manifestarea isi propune sa promoveze voluntariatul si activitatile de voluntariat incluse in oferta organizatiilor partenere.

 
In cele 4 ore de activitati, organizatorii au pregatit un program pentru scena, unde sunt incluse cantece, animatie, jocuri, demonstratii, scenete si multe alte activitati. Iar la standuri, voluntarii celor 25 de organizatii implicate au pregatit ateliere de creatie, photovoice si prezentari de activitati de voluntariat local sau international.
< inapoi inainte >
408 evenimente
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Gold Plaza:
Cora:
         
Cinema City
                    
Management
Divertisment
Immofinanz