Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.goldplaza-baiamare.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.S.C EHL REAL ESTATE ROMANIA S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si Gold Plaza Baia Mare , in calitate de proprietar si administrator al website-ului www.goldplaza-baiamare.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.


Aplicabilitate


Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate paginile site-ului din domeniul goldplaza-baiamare.ro si pentru care S.C EHL REAL ESTATE ROMANIA S.R.L. are calitatea de autor, proprietar si administrator. Toate aceste pagini (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.goldplaza-baiamare.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.


In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.


Drepturi de autor


S.C EHL REAL ESTATE ROMANIA S.R.L. este proprietarul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. in lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea Gold Plaza Baia Mare sau a chiriasilor din incinta centrului comercial pentru a fi folosite.


Licente de utilizare


Gold Plaza Baia Mare va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea Gold Plaza Baia Mare. Aceasta licenta nu include:


  • revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
  • utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.


Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Gold Plaza Baia Mare.


Gold Plaza Baia Mare va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie Gold Plaza Baia Mare sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii Gold Plaza Baia Mare fara acordul prealabil scris al S.C EHL REAL ESTATE ROMANIA S.R.L.


Marci


Marca Gold Plaza Baia Mare este o marca inregistrata si este detinuta de catre S.C EHL REAL ESTATE ROMANIA S.R.L. Domeniul goldplaza-baiamare.ro este detinut de catre S.C EHL REAL ESTATE ROMANIA S.R.L. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui Gold Plaza Baia Mare, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a S.C EHL REAL ESTATE ROMANIA S.R.L. este interzisa si se pedepseste conform legii.


Conditii de utilizare. Garantii.


Site-ul este furnizat de catre Gold Plaza Baia Mare pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil". Gold Plaza Baia Mare nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la goldplaza-baiamare.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, S.C EHL REAL ESTATE ROMANIA S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. S.C EHL REAL ESTATE ROMANIA S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. S.C EHL REAL ESTATE ROMANIA S.R.L. nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.


Serviciile si produsele prezentate pe Site-uri nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea Gold Plaza Baia Mare, veti accesa sectiunea Newsletter. Gold Plaza Baia Mare isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarii dumneavoastra.


Securitate


Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.


In cazul in care suspectati ca, din diverse motive confidentialitatea datelor dumneavoastra personale sau din categoria datelor tip "business contact" a fost compromisa, veti notifica imediat Gold Plaza Baia Mare.


Comunicari


Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Gold Plaza Baia Mare sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Gold Plaza Baia Mare isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa. Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Gold Plaza Baia Mare si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul Gold Plaza Baia Mare si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Gold Plaza Baia Mare sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.


Minori


Gold Plaza Baia Mare nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Gold Plaza Baia Mare poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.


Drepturi de proprietate intelectuala


S.C EHL REAL ESTATE ROMANIA S.R.L. respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati catre Gold Plaza Baia Mare o notificare care sa cuprinda:


  • semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
  • o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
  • o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
  • adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;
  • o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
  • o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.


Politica de confidentialitate


Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.


Legislatie


Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C EHL REAL ESTATE ROMANIA S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C EHL REAL ESTATE ROMANIA S.R.L.


Contact


S.C EHL REAL ESTATE ROMANIA S.R.L.
IRIDE Business Park, Bd. Dimitrie Pompeiu 9-9A,
020335, Bucuresti, Romania
Tel: +40-728-21 77 62
Email: [email protected]


Ultima actualizare: 09 noiembrie 2010.
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Gold Plaza:
Cora:
         
Cinema City
                    
Management
Divertisment