Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Quickmobile

Parter
Electronice / Electrocasnice

Quick Mobile este o companie tanara care a cunoscut o ascensiune rapida pe piata din Romania si nu numai. Dezvoltarea rapida a companiei si serviciile rapide au fost posibile doar datorita faptului ca avem in echipa cei mai buni oameni!

Get it Quickly sloganul nostru are la baza o filozofie simpla, poti obtine ceea ce cauti f rapid, asta pt ca noi il avem, produsul pe care il cauti tu, cele mai noi modele de telefoane, gadgeturi le gasesti intai la noi.

Suntem prezenti pe piata online dar si offline, reteaua noastra de magazine include cele mai importante orase ale Romaniei si este in plina dezvoltare.

Pretul recomandat, negociem pentru client, garantia pe viata sunt doar cateva din atuurile noastre. Iti dam posibilitatea sa fagi alegerea cea mai buna pentru tine atunci cand iti alegi produsul, oferim varietate dar si posibilitatea de a returna produsul in 10 zile daca acesta nu este ceea ce ti-ai dorit!

Quick Service door to door  este serviciul nostru de garantie care vine la tine la usa iti ia produsul defect si ti-l returneaza in max 14 zile oriunde te-ai afla.
Quick Mobile se misca rapid, deschidem puncte de lucru, depozite, magazine in Europa si Statele Unite, astfel putem fi mai aproape si mai rapizi.

Quick3Quick2Quick1
inapoi la categorie magazin urmator magazin anterior
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Gold Plaza:
Cora:
         
Cinema City
                    
Management
Divertisment