Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Otto Broker

Parter
Servicii / Diverse

S-a deschis noul birou de vanzari Otto Broker in Gold Plaza!

 

La biroul de vanzari Otto Broker ai ofertele celor mai importanti asiguratori, la cele mai bune preturi din oras.

 

Aici gasesti RCA, CASCO, asigurari obligatorii si facultative de locuinta si asigurari de sanatate. In plus, te bucuri de asistenta telefonica la dauna si esti anuntat din timp de expirarea politelor si de scadenta ratelor.

 

Ne gasesti pe linia caselor de marcat, in fiecare zi, pana la 10 seara.
 

28.07.2011 -
Asigurarea de sanatate Signal Iduna
Vrei sa poti merge la cei mai buni doctori, oricand ai nevoie, fara grija banilor si fara sa astepti pe holuri? Vino la biroul de vanzari Otto Broker din Gold Plaza si incheie o asigurare speciala de sanatate Signal Iduna. Asigurarea Signal Iduna acopera peste 1700 de proceduri medicale, in peste 300 de clinici si spitale private, de la analizele de laborator, la ecografie, tomografie, RMN sau interventii chirurgicale! Mai mult, prin clauza speciala “indemnizatie la internare”, poti primi o suma fixa de bani in cazul unei spitalizari sau a efectuarii unei interventii chirurgicale, suma care iti poate acoperi si cheltuielile medicale aferente acesteia. Vino la biroul de vanzari Otto Broker sau intra pe www.ottobroker.ro si inscrie-te intr-unul din grupurile limitate, pentru a beneficia de 21% reducere! Oferta valabila in limita stocului disponibil.
2011-07-08
Casco Allianz Acces
Vino acum la biroul de vanzari Otto Broker din Gold Plaza si cumpara-i masinii tale CASCO Acces de la Allianz-Tiriac! • acopera cele mai frecvente riscuri la care este expusa masina ta, inclusiv riscul de furt. Oferta valabila in limita stocului disponibil. • poti opta pentru protectie in caz de vandalism si servicii de asistenta rutiera. • include si extinderea teritoriala, gratuit. Dauna partiala, indiferent de numarul de daune inregistrate intr-un an de asigurare, se despagubeste: • Integral, daca vinovat de producerea accidentului este un tert cunoscut si asigurat RCA. • In limita a 5.000 Lei/eveniment asigurat, in alte cazuri decat cel prezentat anterior (de ex. dauna din culpa proprie, dauna generata de autor necunoscut etc). Conform statisticilor actuale, peste 75% dintre daunele partiale se incadreaza pana in 4.000 Lei/eveniment. Dauna totala se despagubeste in limita sumei asigurate.
28.07.2011 -
Rca+
Orice-ai patit, esti despagubit, rapid. Un RCA obisnuit nu despagubeste si soferul accidentat. RCA+ face acest lucru, pentru ca include si o asigurare de cheltuieli medicale. Mai mult decat atat, RCA+ nu acopera doar accidente rutiere, ci orice tip de accident, chiar si casnic sau de munca. Asigura-te de urgenta! Vino acum la biroul de vanzari Otto Broker din Gold Plaza. Pentru numai 15 Lei in plus la polita RCA pe 6 luni sau 25 lei la polita pe 1 an primesti: • 500 Lei-la fracturi de orice fel • 1000 Lei-la interventie chirurgicala de orice fel • 2000 Lei-la invaliditate totala permanenta sau deces Oferta valabila in limita stocului disponibil.
inapoi la categorie magazin urmator magazin anterior
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Gold Plaza:
Cora:
         
Cinema City
                    
Management
Divertisment