Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Otter

Parter
Incalcaminte

Magazinul Otter va asteapta sa-i pasiti pragul in Gold Plaza Baia Mare!

OTTER Distribution Romania  prin magazinul multibrand OTTER va invita sa descoperiti colectia de toamna-iarna 2012 de la importante marci precum Geox, Clarks, Ara, Gabor, Le Coq Sportif sau Epica. Oferta noastra extinsa, cu peste 1000 de modele de incaltaminte pe sezon, este adaptata cerintelor clientilor romani prin varietatea de produse, calitatea materialelor, confortul pentru picioare si estetica design-ului.

Compania OTTER ofera prin reteaua sa nationala de magazine o diversitate de modele de incaltaminte si accesorii atat pentru barbati, cat si pentru femei. Pentru a pune in valoare stilul unic al fiecaruia si a raspunde diferitelor nevoi de accesorizare a tinutelor si de protejare a picioarelor, OTTER reuneste o serie de marci cu renume international distincte ca imagine, design si oferta din tari precum Italia, Franta, Germania, Austria sau Marea Britanie. Toate produsele distribuite in magazinele OTTER multibrand respecta standardul de calitate impus de companie si pun pe primul loc confortul purtatorului, alaturi de preocuparea fata de originalitatea si eleganta designului.


Un mix variat de culori, linii de design si materiale caracterizeaza diversitatea de modele, reunite sub aceiasi numitori comuni: calitate si stil.
 

poza4poza3poza2poza1
inapoi la categorie magazin urmator magazin anterior
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Orar sarbatori 2011
Gold Plaza:
Cora:
         
Cinema City
                    
Management
Divertisment