Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Cumparaturi

Gold Plaza   >   Cumparaturi   >   Moda

Mondex

Parter
Moda

Mondex SIBIU este unul dintre principalii producatori de sosete si ciorapi fini din Romania.

MONDEX produce sosete si ciorapi din bumbac 100% sau amestec cu poliamida, sosete si ciorapi elasticizati cu elastan, precum si din alte tipuri de fire a caror finete corespund utilajelor de tricotat (fire Acryl, modal, lana, termolite, microfibra etc.) 

Pentru femei, Mondex produce ciorapi pantalon fini, eleganti, cu efecte speciale (luciu, elasticitate, culorielegante). Pentru toate tipurile de ocazii, produsele Mondex se situeaza in topul exigentelor feminine din punct de vedere al calitatii, durabilitatii, designului si nu in ultimul rand al ultimelor tendinte din moda. 

Pentru barbati, Mondex produce ciorapi sport pentru aceia care adopta tinuta sport,dar si ciorapi si sosete de bumbac pentru bussines-men care trebuie sa-si adapteze tinuta pozitiei ocupate intr-o firma, societate, ocazie. 

Pentru copiii pana la varsta adolescentei, Mondex produce sosete si ciorapi frumos colorati si pretentios desenati, in desenele eroilor din filmele desenelor animate ori cu diverse imprimeuri, emblemesautexte. 

Pentru adolescenti, Mondex produce sosete din bumbac, ciorapipantalon cu model, durabilisieleganti, realizati din fire speciale: elastan, tactel, lurex, microfibra. 

Alaturi de gama completa de produse – sosete si ciorapi – prezentate sub brandul MONDEX va oferim sigamanoua de produse de lenjerie: slipi, boxeri, maiouri, tricouri, jackete tip fleece pentrucopii, femei, barbati, prezentate sub marca TUAREG. Toate aceste produse le puteti si gasi in magazinele Mondex din tara.  

Incepand cu 1 ianuarie 2009 va asteptam in magazinele MONDEX cu o noua surpriza: Cardul de Fidelitate MONDEX.  

Ca posesor al Cardului de Fidelitate MONDEX veti putea face cumparaturi cu o reducere de 8% pentru toate categoriile de produse prezente in magazinele MONDEX.  

Vizitati site-ulnostru www.mondex.ro si http://shop.mondex.ro

Mondex 3Mondex 2Mondex 1
22.11.2011 - 24.12.2011
Tombola Zapezii la Mondex
Toti posesorii de Card Fidelitate Mondex care cumpara produse de cel putin 10 lei pe un bon fiscal in perioada 01.01.2011 - 24.12.2011 vor participa automat la Tombola Zapezii. Tombola va avea doua extrageri, prima in data de 05.12.2011 iar cea de-a doua in data de 24.12.2011. In urma fiecarei extrageri vor fi oferite 13 vouchere de cumparaturi in magazinele Mondex in valoare de 130 lei fiecare.
inapoi la categorie magazin urmator magazin anterior
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Orar sarbatori 2011
Gold Plaza:
Cora:
         
Cinema City
                    
Management
Divertisment