Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Cupa Liceelor la Skanderberg

17.12.2011

Gold Plaza are placerea sa gazduiasca si sa va invite la Cupa Liceelor la Skanderberg!

Nu pierde ocazia de a-i cunoaste si sustine pe cei mai curajosi liceeni. In plus, in cadrul concursului va avea loc si o etapa a Seniorilor Skanderberg-ului. Evenimentul va avea loc Sambata, 17 decembrie, incepand cu ora 13:00, la etajul 2 al centrului comercial Gold Plaza.

Cei mai buni dintre concurenti vor fi rasplatiti pe masura!

Informatii si inscrieri la numarul de telefon 0752.803.876
 

Targul de Voluntariat

05.12.2011

Vino si afla mai multe despre voluntariat la Targul de Voluntariat din Gold Plaza!

Luni, 5 decembrie 2011, incepand cu ora 13, 26 de ONG-uri din Maramures va asteapta in Gold Plaza, parter, la Targul de Voluntariat. Pe parcursul celor 7 de ore de program, vizitatorii Targului vor avea ocazia sa cunoasca oferta de voluntariat a celor 26 de organizatii participante, dar se vor putea bucura si de programul artistic oferit de voluntarii asociatiilor prezente. Imblanzitorii de flacari si serpi, aruncatori de cutite si topoare la tinta vie, animatie, demonstratie de jonglerii, poiuri, flower stick, ateliere de impletit codite, ateliere de creatie, concursuri cu premii, se numara printre activitatile incluse in program.

Targul de voluntariat este o activitate a proiectului “Voluntar impotriva discriminarii” implementat de Fundatia de Voluntari Somaschi in parteneriat cu asociatia Centrul pentru Dezvoltare Durabila Greentin si finantat prin intermediul programului Tineret in Actiune, sub-actiunea 5.1 Intalniri ale tinerilor si ale responsabililor de politici de tineret.
 

< inapoi inainte >
100 evenimente
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Orar sarbatori 2011
Gold Plaza:
Cora:
         
Cinema City
                    
Management
Divertisment