Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Chill & Jazz Cafe

Etaj II
Cofee Shop

Chill And Jazz Cafe, localizata la etajul II in Food Court, aduce un echilibru intre o cafea de calitatea, muzica excelenta si atmosfera relaxanta. La noi va puteti refugia dupa o zi grea de cumparaturi in Gold Plaza pentru a beneficia de un meniu variat de cafele, cocktail-uri,bauturi si mici gustari(prajituri,produse de patiserie si sandwich-uri).

 

Ambianta creata de designul foarte prietenos si muzica de calitate( Jazz, Acid Jazz, Electronic Jazz, Downtempo s.a.) va determina sa reveniti de fiecare data cand doriti sa va relaxati alaturi de prieteni intr-o cafenea in adevaratul sens al cuvantului.

 

Un espresso este mai mult decat o cafea. Cu o ceasca de espresso pregatita profesionist, putem defini respectul fata de voi, viitorii nostri clienti.

 

PIAZZA d'ORO DOLCE

 

Cuvantul "Dolce" ne duce cu gandul la ceva placut si usor. Acestea ar fi atributele principale ale cafelei pe care clientii nostri vor avea prilejul sa o guste si sa o indrageasca pentru prima data in Romania. Cafeaua Piazza d'Oro este o specialitate usoara, cu un gust bine echilibrat. Aceasta este alcatuita 100% din cafea Arabica provenind din Brazilia precum si tari din America Centrala. Aroma ei ne duce imediat cu gandul la modul italian, inconfundabil de altfel, de prajire si preparare al unui espresso.

 

Serviti cu placere!

Interior 4Interior 3Interior 2Interior 1
inapoi la categorie magazin urmator magazin anterior
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Orar sarbatori 2011
Gold Plaza:
Cora:
         
Cinema City
                    
Management
Divertisment