Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Top Shop

Parter
Decoratiuni Interioare / Suveniruri

Despre Companie

 

  • Cu o infrastructura unica, Studio Moderna este singura companie prezenta pe 20 piete din Europa Centrala si de Est.
  • 20 Centre de relatii pentru clienti.
  • Peste 600 de agenti de relatii cu clientii, foarte bine instruiti si cu experienta in 20 limbi: Albaneza, Bulgara, Croata, Ceha, Engleza, Estoniana, Germana, Maghiara, Italiana, Letona, Lituaniana, Macedoniana, Poloneza, Romana, Rusa, Sarba, Slovaca, Slovena
  • Cunoscuta de 320 de milioane de oameni de-a lungul Europa Centrala si de Est
 
top-shop-4top-shop-3top-shop-2
03.10.2016 - 31.10.2016
Promotie Top Shop
Pantofii Walkmaxx Fit Outdoor sunt perechea perfecta pentru toate persoanele carora le place sa petreaca timpul in natura si pentru cei care doresc sa devina mai activi, intrucat sunt ideali pentru drumuri lungi. Ei asigura tot confortul si toata sustinerea de care aveti nevoie pentru o zi activa in natura. Acum in magazinele TOP SHOP, la achizitia unei perechi de WALKMAXX OUTDOOR SHOES FIT, primesti cadou JACHETA FLEECE WALKMAXX!
01.10.2016 - 20.11.2016
Promotie Top Shop
Tocatorul care vine in ajutorul dumneavoastra pentru mese mai sanatoase, acum cu 50% reducere! Pregatiti mese sanatoase pentru familie in jumatate din timpul normal! Acest aparat versatil de bucatarie nu este un simplu tocator - in acelasi timp, zdrobeste, taie sau paseaza, astfel incat poate fi folosit si ca mini-blender! Cu designul sau simplu si robust, Clarity Chopper PRO poate fi folosit iar si iar la prepararea meselor sanatoase pentru familie, folosind o varietate de ingrediente. Acum il puteti achizitiona din magazineleTOP SHOP cu 50% reducere.
inapoi la categorie magazin urmator magazin anterior
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Gold Plaza:
Cora:
Cinema City
                    
Management
Divertisment
Immofinanz