Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Preturi mici si premii mari

02.09.2013 - 27.10.2013
Brosura eveniment
La Gold Plaza, ai preturi mici si premii mari! 
 
Te bucuri de noile colectii toamna-iarna 2013 si castigi premii saptamanale!
 
Cumpara de minim 100 de lei din orice magazin al Gold Plaza si poti castiga unul dintre premiile saptamanale: LED TV, Combina Frigorifica, Masina de Spalat Rufe, Plita Electrica, Cuptor Electric, Sistem Home Cinema, Masina de Spalat Vase, Tableta. 
 
Loteria publicitara se desfasoara pe durata a 8 saptamani in perioada 02.09.2013 – 27.10.2013. Prima saptamana a campaniei incepe in data de 02.09.2013. In fiecare vineri din perioada campaniei se va extrage la sorti premiul care urmeaza sa fie pus in joc in saptamana urmatoare, iar in fiecare luni din perioada loteriei publicitare se va extrage castigatorul premiului din saptamana precedenta. Taloanele completate si depuse in urna vor participa la toate extragerile pana la finalul campaniei.
 
In plus, poti castiga unul dintre premiile instant oferite de magazinele partenere din incinta Gold Plaza: C&A, Centrofarm, Deichmann, Gatta, Kenvelo, Nobila Casa, Plafar, Quick Mobile, Salad Box.
 
 
Colectii noi la preturi mici si premii mari saptamanale la Gold Plaza!
 
Premiile si castigatorii premiilor saptamanale sunt:
 
  • Saptamana 02-08 septembrie – cuptor electric:  Duruș Doina – Baia Mare
  • Saptamana 09-15 septembrie – masina de spalat rufe: Ciorna Sanda Maria – Tautii Magheraus
  • Saptamana 16-22 septembrie – LED TV: Boitor Georgeta – Baia Mare
  • Saptamana 23-29 septembrie – combina frigorifica: Tarța Maria – Baia Mare
  • Saptamana 30 septembrie - 06 octombrie – masina de spalat vase: Oltean Aurica – Baia Mare
  • Saptamana 07-13 octombrie – plita electrica: Iuga Vasile – Baia Mare
  • Saptamana 14-20 octombrie – tableta: Făt Lavinia – Baia Mare
  • Saptamana 21-27 octombrie – sistem Home Cinema: Bran Andrei – Baia Mare

Felicitari castigatorilor si multumim participantilor!

tabletaplita-electricamasina-vasemasina-rufe
led-tvhome-cinemacuptor-electriccombina-frigorifica

ULTIMELE EVENIMENTE

Vezi evenimentele din Gold Plaza
Rodeo Kids Party
Rodeo Kids Party
17.09.2016 - 18.09.2016
Se spune ca toamna se numara bobocii. Ei bine, la Gold Plaza, toamna se numara zilele de distractie pentru... boboci! Pe 17 si 18 septembrie, intre orele 15 si 19, cei mici sunt asteptati la Rodeo Kids Party! Doua zile de distractie pentru boboci, la inceput de toamna! Cum ne distram? Prichindeii se vor intalni cu un tauras electric, pe care vor trebui sa reziste cat mai mult! Rodeo Kids Party, pe 17 si 18 septembrie, la Gold Plaza!
citeste mai mult
Targul de Accesorii si Suveniruri
Targul de Accesorii si Suveniruri
09.09.2016 - 11.09.2016
Stii momentul acela cand nu gasesti accesoriul care sa mearga perfect cu tinuta? Si mai stii cum e cand n-ai nicio idee de cadou? Iata doua situatii care isi pot gasi rezolvarea la targul de accesorii si suveniruri de la Gold Plaza! Intre 9 si 11 Septembrie, gasesti la Gold Plaza solutii pentru diverse situatii, la Targul de accesorii si suveniruri!
citeste mai mult
Castiga Premii pentru Timpul Tau!
Castiga Premii pentru Timpul Tau!
05.09.2016 - 30.10.2016
In septembrie si octombrie, la Gold Plaza castigi timp pentru tine si familia ta! Te bucuri de noile colectii toamna-iarna 2016 si castigi premii saptamanale! Cumpara de minim 100 de lei din orice magazin al Gold Plaza si poti castiga unul dintre premiile saptamanale: Aspirator Robot, Multicooker, Robot de Bucatarie, Friteuza, Masina de Spalat Vase, Masina de Spalat Rufe cu Uscator, Magic Bullet, Cuptor cu Microunde performant. Loteria publicitara se desfasoara pe durata a 7 saptamani in perioada 05.09.2016 – 30.10.2016. Prima saptamana a campaniei incepe in data de 05.09.2016. In fiecare vineri din perioada campaniei se va extrage la sorti premiul care urmeaza sa fie pus in joc in saptamana urmatoare, iar in fiecare luni din perioada loteriei publicitare se va extrage castigatorul premiului din saptamana precedenta. Taloanele completate si depuse in urna vor participa la toate extragerile pana la finalul campaniei. In plus, poti castiga unul dintre premiile instant oferite de magazinele partenere din incinta Gold Plaza: Benvenuti, C&A, Cora, Deichmann, Flanco, Jolidon, Media Galaxy, Naturalis, Nobila Casa, Quick Mobile si Sensiblu. Vezi regulamentul complet al loteriei publicitare Asadar, intre 5 septembrie si 30 octombrie, cumpara de 100 de lei din Gold Plaza si poti caștiga electrocasnice care sa-ti usureze viata!
citeste mai mult
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Gold Plaza:
Cora:
Cinema City
                    
Management
Divertisment
Immofinanz