Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Preturi mici si premii mari

02.09.2013 - 27.10.2013
Brosura eveniment
La Gold Plaza, ai preturi mici si premii mari! 
 
Te bucuri de noile colectii toamna-iarna 2013 si castigi premii saptamanale!
 
Cumpara de minim 100 de lei din orice magazin al Gold Plaza si poti castiga unul dintre premiile saptamanale: LED TV, Combina Frigorifica, Masina de Spalat Rufe, Plita Electrica, Cuptor Electric, Sistem Home Cinema, Masina de Spalat Vase, Tableta. 
 
Loteria publicitara se desfasoara pe durata a 8 saptamani in perioada 02.09.2013 – 27.10.2013. Prima saptamana a campaniei incepe in data de 02.09.2013. In fiecare vineri din perioada campaniei se va extrage la sorti premiul care urmeaza sa fie pus in joc in saptamana urmatoare, iar in fiecare luni din perioada loteriei publicitare se va extrage castigatorul premiului din saptamana precedenta. Taloanele completate si depuse in urna vor participa la toate extragerile pana la finalul campaniei.
 
In plus, poti castiga unul dintre premiile instant oferite de magazinele partenere din incinta Gold Plaza: C&A, Centrofarm, Deichmann, Gatta, Kenvelo, Nobila Casa, Plafar, Quick Mobile, Salad Box.
 
 
Colectii noi la preturi mici si premii mari saptamanale la Gold Plaza!
 
Premiile si castigatorii premiilor saptamanale sunt:
 
  • Saptamana 02-08 septembrie – cuptor electric:  Duruș Doina – Baia Mare
  • Saptamana 09-15 septembrie – masina de spalat rufe: Ciorna Sanda Maria – Tautii Magheraus
  • Saptamana 16-22 septembrie – LED TV: Boitor Georgeta – Baia Mare
  • Saptamana 23-29 septembrie – combina frigorifica: Tarța Maria – Baia Mare
  • Saptamana 30 septembrie - 06 octombrie – masina de spalat vase: Oltean Aurica – Baia Mare
  • Saptamana 07-13 octombrie – plita electrica: Iuga Vasile – Baia Mare
  • Saptamana 14-20 octombrie – tableta: Făt Lavinia – Baia Mare
  • Saptamana 21-27 octombrie – sistem Home Cinema: Bran Andrei – Baia Mare

Felicitari castigatorilor si multumim participantilor!

tabletaplita-electricamasina-vasemasina-rufe
led-tvhome-cinemacuptor-electriccombina-frigorifica

ULTIMELE EVENIMENTE

Vezi evenimentele din Gold Plaza
Targ de Arta si Antichitati
Targ de Arta si Antichitati
01.08.2014 - 03.08.2014
Intre 1 si 3 august, Gold Plaza gazduieste o noua editie a Targului de Arta si Antichitati! Picturi, sulpturi, ceasuri, obiecte de decor, obiecte militare, ceramica, portelan, carte veche, carti postale vechi, bani vechi, obiecte populare vechi, timbre, argintarie si bijuterii de la expozanti pasionati te asteapta! Colectionarii care doresc sa fie contactati de colegi pentru schimburi vanzari sau cumparari de piese, nu trebuie sa lipseasca de la acest eveniment.
citeste mai mult
Noaptea Alba a Reducerilor de Vara
Ce poate fi mai frumos decat o noapte de vara? E simplu: o noapte de vara plina de reduceri! Iar pentru aste exista un singur loc: Gold Plaza! Pe 25 iulie, intre orele 20 si 24, noaptea alba a reducerilor de vara te tine treaz din nou! Magazinele dau startul lichidarilor de stoc pentru produsele din colectiile primavara-vara 2014 si ti-au pregatit cele mai avantajoase oferte ale sezonului. In plus, de la ora 19, va avea loc un eveniment special in cadrul campaniei “E perfect să fii imperfect!”, eveniment care ii aduce in prim plan pe cativa oameni extrem de curajosi si pentru care noi am pregatit cateva momente de neuitat! Invitat special si gazda serii este distinta si indragita artista Monica Anghel!
citeste mai mult
Cumparaturi cu Bun Gust, Iulie 2014
Cumparaturi cu Bun Gust, Iulie 2014
21.07.2014 - 27.07.2014
In perioada 21-27 iulie 2014, cumpara de minim 100 de lei din oricare magazin din Gold Plaza si castigi automat un voucher de consum in valoare de 17 lei in food court-ul din incinta centrului comercial. Pentru inscrierea in aceasta campanie tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti la biroul de informatii din incinta mall-ului de la parter, cu bonurile de casa in valoare de minim 100 de lei / bon / zi, emise in perioada 21.07.2014, ora 10 AM si 27.07.2014, ora 10 PM si sa iti ridici voucherul. Voucherele acordate in baza bonurilor zilnice emise in perioada 21-27 iulie 2014 pot fi folosite numai in ziua in care au fost emise in perioada campaniei. Voucherele pot fi consumate la oricare dintre partenerii din food court-ul Gold Plaza, inscrisi in campanie. Iti poti rasfata astfel simturile preparatele minunate pregatite de partenerii: Kartoffel, Momenti, Salad Box, Selmont, Vivaldi. Vezi regulamentul campaniei “Cumparaturi cu bun gust!”
citeste mai mult
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Gold Plaza:
Cora:
         
Cinema City
                    
Management
Divertisment
Immofinanz