Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Preturi mici si premii mari

02.09.2013 - 27.10.2013
Brosura eveniment
La Gold Plaza, ai preturi mici si premii mari! 
 
Te bucuri de noile colectii toamna-iarna 2013 si castigi premii saptamanale!
 
Cumpara de minim 100 de lei din orice magazin al Gold Plaza si poti castiga unul dintre premiile saptamanale: LED TV, Combina Frigorifica, Masina de Spalat Rufe, Plita Electrica, Cuptor Electric, Sistem Home Cinema, Masina de Spalat Vase, Tableta. 
 
Loteria publicitara se desfasoara pe durata a 8 saptamani in perioada 02.09.2013 – 27.10.2013. Prima saptamana a campaniei incepe in data de 02.09.2013. In fiecare vineri din perioada campaniei se va extrage la sorti premiul care urmeaza sa fie pus in joc in saptamana urmatoare, iar in fiecare luni din perioada loteriei publicitare se va extrage castigatorul premiului din saptamana precedenta. Taloanele completate si depuse in urna vor participa la toate extragerile pana la finalul campaniei.
 
In plus, poti castiga unul dintre premiile instant oferite de magazinele partenere din incinta Gold Plaza: C&A, Centrofarm, Deichmann, Gatta, Kenvelo, Nobila Casa, Plafar, Quick Mobile, Salad Box.
 
 
Colectii noi la preturi mici si premii mari saptamanale la Gold Plaza!
 
Premiile si castigatorii premiilor saptamanale sunt:
 
  • Saptamana 02-08 septembrie – cuptor electric:  Duruș Doina – Baia Mare
  • Saptamana 09-15 septembrie – masina de spalat rufe: Ciorna Sanda Maria – Tautii Magheraus
  • Saptamana 16-22 septembrie – LED TV: Boitor Georgeta – Baia Mare
  • Saptamana 23-29 septembrie – combina frigorifica: Tarța Maria – Baia Mare
  • Saptamana 30 septembrie - 06 octombrie – masina de spalat vase: Oltean Aurica – Baia Mare
  • Saptamana 07-13 octombrie – plita electrica: Iuga Vasile – Baia Mare
  • Saptamana 14-20 octombrie – tableta: Făt Lavinia – Baia Mare
  • Saptamana 21-27 octombrie – sistem Home Cinema: Bran Andrei – Baia Mare

Felicitari castigatorilor si multumim participantilor!

tabletaplita-electricamasina-vasemasina-rufe
led-tvhome-cinemacuptor-electriccombina-frigorifica

ULTIMELE EVENIMENTE

Vezi evenimentele din Gold Plaza
Back to School
Back to School
12.09.2015 - 13.09.2015
Se apropie scoala, iar Gold Plaza este alaturi de copii si parinti! In perioada 12-13 septembrie la Gold Plaza te asteapta sute de promotii speciale in magazinele din incinta centrului comercial si HiperOferta Cora: la rechizite scolare de minim 50 de lei cumparate din Cora, primesti 10% reducere din valoarea acestora in tichet Cora*! *Oferta valabila pentru posesorii de card Cora conform perioadei de valabilitate mentionata pe tichet. Copii, parinti, sunteti gata de scoala? Gold Plaza va face pregatirea mai usoara!
citeste mai mult
Preturi Mici si Premii Mari
Preturi Mici si Premii Mari
07.09.2015 – 25.10.2015
La Gold Plaza, ai preturi mici si premii mari! Te bucuri de noile colectii toamna-iarna 2015 si castigi premii saptamanale! Cumpara de minim 100 de lei din orice magazin al Gold Plaza si poti castiga unul dintre premiile saptamanale: LED TV Full HD, Combina Frigorifica, Masina de Spalat Rufe, Plita Electrica, Cuptor Electric, Sistem Home Cinema, Masina de Spalat Vase. Loteria publicitara se desfasoara pe durata a 7 saptamani in perioada 07.09.2015 – 25.10.2015. Prima saptamana a campaniei incepe in data de 07.09.2015. In fiecare vineri din perioada campaniei se va extrage la sorti premiul care urmeaza sa fie pus in joc in saptamana urmatoare, iar in fiecare luni din perioada loteriei publicitare se va extrage castigatorul premiului din saptamana precedenta. Taloanele completate si depuse in urna vor participa la toate extragerile pana la finalul campaniei. In plus, poti castiga unul dintre premiile instant oferite de magazinele partenere din incinta Gold Plaza: Benvenuti, Deichmann, Montex, Tui Travel Center. Colectii noi la preturi mici si premii mari saptamanale la Gold Plaza!
citeste mai mult
Manutele de Ceara
Manutele de Ceara
05.09.2015
Dragi copii, vacanta se apropie de final, dar asta nu inseamna ca si distractia trebuie sa se opreasca! Sambata, 5 septembrie, intre orele 15 si 19, ne bucuram impreuna de ultimele zile de vacanta la evenimentul “Manutele de ceara” de la Gold Plaza! Ne distram, ne pictam pe fata si pregatim mulaje tridimensionale din ceara ale manutele voastre, mulaje pe care le puteti lua acasa! Manutele de ceara, pe 5 septembrie, intre orele 15 si 19, la scena de la parterul Gold Plaza!
citeste mai mult
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Gold Plaza:
Cora:
         
Cinema City
                    
Management
Divertisment
Immofinanz