Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Preturi mici si premii mari

02.09.2013 - 27.10.2013
Brosura eveniment
La Gold Plaza, ai preturi mici si premii mari! 
 
Te bucuri de noile colectii toamna-iarna 2013 si castigi premii saptamanale!
 
Cumpara de minim 100 de lei din orice magazin al Gold Plaza si poti castiga unul dintre premiile saptamanale: LED TV, Combina Frigorifica, Masina de Spalat Rufe, Plita Electrica, Cuptor Electric, Sistem Home Cinema, Masina de Spalat Vase, Tableta. 
 
Loteria publicitara se desfasoara pe durata a 8 saptamani in perioada 02.09.2013 – 27.10.2013. Prima saptamana a campaniei incepe in data de 02.09.2013. In fiecare vineri din perioada campaniei se va extrage la sorti premiul care urmeaza sa fie pus in joc in saptamana urmatoare, iar in fiecare luni din perioada loteriei publicitare se va extrage castigatorul premiului din saptamana precedenta. Taloanele completate si depuse in urna vor participa la toate extragerile pana la finalul campaniei.
 
In plus, poti castiga unul dintre premiile instant oferite de magazinele partenere din incinta Gold Plaza: C&A, Centrofarm, Deichmann, Gatta, Kenvelo, Nobila Casa, Plafar, Quick Mobile, Salad Box.
 
 
Colectii noi la preturi mici si premii mari saptamanale la Gold Plaza!
 
Premiile si castigatorii premiilor saptamanale sunt:
 
  • Saptamana 02-08 septembrie – cuptor electric:  Duruș Doina – Baia Mare
  • Saptamana 09-15 septembrie – masina de spalat rufe: Ciorna Sanda Maria – Tautii Magheraus
  • Saptamana 16-22 septembrie – LED TV: Boitor Georgeta – Baia Mare
  • Saptamana 23-29 septembrie – combina frigorifica: Tarța Maria – Baia Mare
  • Saptamana 30 septembrie - 06 octombrie – masina de spalat vase: Oltean Aurica – Baia Mare
  • Saptamana 07-13 octombrie – plita electrica: Iuga Vasile – Baia Mare
  • Saptamana 14-20 octombrie – tableta: Făt Lavinia – Baia Mare
  • Saptamana 21-27 octombrie – sistem Home Cinema: Bran Andrei – Baia Mare

Felicitari castigatorilor si multumim participantilor!

tabletaplita-electricamasina-vasemasina-rufe
led-tvhome-cinemacuptor-electriccombina-frigorifica

ULTIMELE EVENIMENTE

Vezi evenimentele din Gold Plaza
Stralucire pentru tine si masina ta!
Stralucire pentru tine si masina ta!
01.07.2015 - 15-07.2015
Avem reteta stralucirii pentru aceasta vara! Pasul 1: intre 1 si 15 iulie, cumperi de 100 de lei din magazinele din Gold Plaza si ai pe bon cel putin un produs cosmetic, un accesoriu sau o bijuterie; Pasul 2: castigi automat o spalare auto completa la spalatoria din Gold Plaza, valabila de luni pana vineri, in perioada 1 iulie – 31 august. Pentru bonuri cu valoare mai mare de 100 de lei, la fiecrae prag de 300 de lei se va acorda o noua spalare gratuita, dar nu mai mult de 4 spalari auto pe bon. Atentie, bonurile sunt valabile numai in ziua in care au fost emise. Stralucire pentru tine si masina ta, intre 1 si 15 iulie, la Gold Plaza!
citeste mai mult
Maratonul Sportiv “Proteinamea.ro”
Gold Plaza si Gym Mar Strong va invita la maratonul sportiv “Proteinamea.ro”! Vineri, 3 iulie, incepand cu ora 19:00, te invitam in parcarea supraterana a centrului comercial Gold Plaza la cel mai asteptat eveniment sportiv al verii, unde toti participantii vor primii cadouri minunate din partea salii de sport Gym Mar Strong si a site-ului WWW.PROTEINAMEA.RO: - vouchere de reducere la abonamentul pe o luna sau 3 luni la sala Gym Mas Strong - vouchere de reducere pentru produse la Gym Mar Strong - produse cadou Iar din partea hipermarketului nostru favorit, CORA, toti participantii vor primi fructe proaspete si apa. In timp ce poți degusta cele mai eficiente produse de slabit, tonifiere, acumulare de masa musculara, vitamine, minerale, etc, a celor mai bine cotate marci pe plan mondial, ti-am pregatit un MARATON SPORTIV pe masura: -19:00 - CARDIO STEP -19:30 - ZUMBA -20:00 - PAUZA/GUSTARE (fruce si apa) -20:15 - JUMP n' KICK -20:45 - TAE-BO -21:15 - PILATES Acum e momentul sa faci un pas mare spre sanatatea si bunastarea ta si a celor dragi. Aduna-ti toata gasca si vino pe 3 iulie la Gold Plaza in parcarea supraterana (galeria de arta, etaj 2, in cazul in care vremea nu va fi prielnica) pregatit pentru miscare!
citeste mai mult
Premii de Vacanta si Reduceri!
Premii de Vacanta si Reduceri!
03.07.2015 - 27.08.2015
Sunteti pregatiti pentru cea mai tare campanie a verii? In perioada 3 iulie – 27 august, la Gold Plaza ai premii de vacanta si reduceri! Cumpara de minim 100 de lei din orice magazin si poti castiga unul dintre premiile de mai jos, oferite cu sprijinul magazinelor din incinta centrului comercial. o Premii lunare: o excursie de 5 stele, pentru 2 persoane in Turcia si una in Grecia. Extragerile pentru aceste premii vor avea loc in data de 31 iulie pentru excursia in Turcia, respectiv 28 August pentru excursia in Grecia o Premii din 2 in 2 saptamani: cate un weekend pentru 2 persoane la Aquaworld Resort Budapesta. Extragerile pentru aceste premii vor avea loc in 16 iulie, 30 iulie, 13 august si 27 august. o Premii saptamanale: trolere de vacanta Samsonite . Extragerile pentru aceste premii vor avea loc in fiecare zi de joi in perioada derularii campaniei. o Premii zilnice: sute de inghetate sau bauturi racoritoare. Aceste premii sunt instant, fara tragere la sort si pot fi descoperite in spatele codurilor norocoase de pe taloanele de loterie. Tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti la biroul de informatii din incinta Gold Plaza, parter, cu bonuri fiscale emise de magzinele din mall, cu valoare cumulate de minim 100 de Lei. Cu cat depui mai multe taloane, cu atat cresc sansele tale de castig. Premii de vacanta si reduceri, in iulie si august, la Gold Plaza!
citeste mai mult
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Gold Plaza:
Cora:
         
Cinema City
                    
Management
Divertisment
Immofinanz