Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Preturi mici si premii mari

02.09.2013 - 27.10.2013
Brosura eveniment
La Gold Plaza, ai preturi mici si premii mari! 
 
Te bucuri de noile colectii toamna-iarna 2013 si castigi premii saptamanale!
 
Cumpara de minim 100 de lei din orice magazin al Gold Plaza si poti castiga unul dintre premiile saptamanale: LED TV, Combina Frigorifica, Masina de Spalat Rufe, Plita Electrica, Cuptor Electric, Sistem Home Cinema, Masina de Spalat Vase, Tableta. 
 
Loteria publicitara se desfasoara pe durata a 8 saptamani in perioada 02.09.2013 – 27.10.2013. Prima saptamana a campaniei incepe in data de 02.09.2013. In fiecare vineri din perioada campaniei se va extrage la sorti premiul care urmeaza sa fie pus in joc in saptamana urmatoare, iar in fiecare luni din perioada loteriei publicitare se va extrage castigatorul premiului din saptamana precedenta. Taloanele completate si depuse in urna vor participa la toate extragerile pana la finalul campaniei.
 
In plus, poti castiga unul dintre premiile instant oferite de magazinele partenere din incinta Gold Plaza: C&A, Centrofarm, Deichmann, Gatta, Kenvelo, Nobila Casa, Plafar, Quick Mobile, Salad Box.
 
 
Colectii noi la preturi mici si premii mari saptamanale la Gold Plaza!
 
Premiile si castigatorii premiilor saptamanale sunt:
 
  • Saptamana 02-08 septembrie – cuptor electric:  Duruș Doina – Baia Mare
  • Saptamana 09-15 septembrie – masina de spalat rufe: Ciorna Sanda Maria – Tautii Magheraus
  • Saptamana 16-22 septembrie – LED TV: Boitor Georgeta – Baia Mare
  • Saptamana 23-29 septembrie – combina frigorifica: Tarța Maria – Baia Mare
  • Saptamana 30 septembrie - 06 octombrie – masina de spalat vase: Oltean Aurica – Baia Mare
  • Saptamana 07-13 octombrie – plita electrica: Iuga Vasile – Baia Mare
  • Saptamana 14-20 octombrie – tableta: Făt Lavinia – Baia Mare
  • Saptamana 21-27 octombrie – sistem Home Cinema: Bran Andrei – Baia Mare

Felicitari castigatorilor si multumim participantilor!

tabletaplita-electricamasina-vasemasina-rufe
led-tvhome-cinemacuptor-electriccombina-frigorifica

ULTIMELE EVENIMENTE

Vezi evenimentele din Gold Plaza
Ne pregatim de scoala!
Prichindei, ce ziceți, ne pregatim de scoala? Pe 6 septembrie, intre orele 15 si 19, Gold Plaza va asteapta cu ateliere de creatie pentru micii scolari! Ne vom distra impreuna, confectionand suporturi pentru pixuri si semne de carte, pe care le veti putea lua cu voi pentru scoala! Te asteptam la ateliere de creatie pentru micii scolari!
citeste mai mult
Preturi mici si premii mari
Preturi mici si premii mari
01.09.2014 - 26.10.2014
La Gold Plaza, ai preturi mici si premii mari! Te bucuri de noile colectii toamna-iarna 2014 si castigi premii saptamanale! Cumpara de minim 100 de lei din orice magazin al Gold Plaza si poti castiga unul dintre premiile saptamanale: LED TV, Combina Frigorifica, Masina de Spalat Rufe, Plita Electrica, Cuptor Electric, Sistem Home Cinema, Masina de Spalat Vase, Tableta. Loteria publicitara se desfasoara pe durata a 8 saptamani in perioada 01.09.2014 – 26.10.2014. Prima saptamana a campaniei incepe in data de 01.09.2014. In fiecare vineri din perioada campaniei se va extrage la sorti premiul care urmeaza sa fie pus in joc in saptamana urmatoare, iar in fiecare luni din perioada loteriei publicitare se va extrage castigatorul premiului din saptamana precedenta. Taloanele completate si depuse in urna vor participa la toate extragerile pana la finalul campaniei. In plus, poti castiga unul dintre premiile instant oferite de magazinele partenere din incinta Gold Plaza: C&A, Centrofarm, Deichmann, Gatta, Nobila Casa, Plafar si Yves Rocher. Vezi regulamentul oficial al loteriei publicitare. Colectii noi la preturi mici si premii mari saptamanale la Gold Plaza!
citeste mai mult
Ultimul weekend de vara!
Ultimul weekend de vara!
29.08.2014 - 31.08.2014
A fost o vara exploziva la Gold Plaza si o incheiem in acelasi stil, cu premii multe si un super concert Elena Gheorghe! Intre 29 si 31 august, la cumparaturi de minim 20 de lei din orice magazin Gold Plaza, poti castiga pe loc unul din cele 1000 de premii instant constand in: genți frigorifice, mingi gonflabile, ochelari de soare, inghetate, bauturi racoritoare, sepci, ghiozdane, rechizite scolare, bilete la cinematograf, spalari auto si multe altele! Mai mult, pe 29 august, de la ora 20, Elena Gheorghe canta pentru prima oara la Gold Plaza! Vino sa te bucuri de concertul finalului de vara din Baia Mare si de cele 1000 de premii pe care ti le-am pregatit in weekend-ul 29-31 august!
citeste mai mult
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Gold Plaza:
Cora:
         
Cinema City
                    
Management
Divertisment
Immofinanz