Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Preturi mici si premii mari

02.09.2013 - 27.10.2013
Brosura eveniment
La Gold Plaza, ai preturi mici si premii mari! 
 
Te bucuri de noile colectii toamna-iarna 2013 si castigi premii saptamanale!
 
Cumpara de minim 100 de lei din orice magazin al Gold Plaza si poti castiga unul dintre premiile saptamanale: LED TV, Combina Frigorifica, Masina de Spalat Rufe, Plita Electrica, Cuptor Electric, Sistem Home Cinema, Masina de Spalat Vase, Tableta. 
 
Loteria publicitara se desfasoara pe durata a 8 saptamani in perioada 02.09.2013 – 27.10.2013. Prima saptamana a campaniei incepe in data de 02.09.2013. In fiecare vineri din perioada campaniei se va extrage la sorti premiul care urmeaza sa fie pus in joc in saptamana urmatoare, iar in fiecare luni din perioada loteriei publicitare se va extrage castigatorul premiului din saptamana precedenta. Taloanele completate si depuse in urna vor participa la toate extragerile pana la finalul campaniei.
 
In plus, poti castiga unul dintre premiile instant oferite de magazinele partenere din incinta Gold Plaza: C&A, Centrofarm, Deichmann, Gatta, Kenvelo, Nobila Casa, Plafar, Quick Mobile, Salad Box.
 
 
Colectii noi la preturi mici si premii mari saptamanale la Gold Plaza!
 
Premiile si castigatorii premiilor saptamanale sunt:
 
  • Saptamana 02-08 septembrie – cuptor electric:  Duruș Doina – Baia Mare
  • Saptamana 09-15 septembrie – masina de spalat rufe: Ciorna Sanda Maria – Tautii Magheraus
  • Saptamana 16-22 septembrie – LED TV: Boitor Georgeta – Baia Mare
  • Saptamana 23-29 septembrie – combina frigorifica: Tarța Maria – Baia Mare
  • Saptamana 30 septembrie - 06 octombrie – masina de spalat vase: Oltean Aurica – Baia Mare
  • Saptamana 07-13 octombrie – plita electrica: Iuga Vasile – Baia Mare
  • Saptamana 14-20 octombrie – tableta: Făt Lavinia – Baia Mare
  • Saptamana 21-27 octombrie – sistem Home Cinema: Bran Andrei – Baia Mare

Felicitari castigatorilor si multumim participantilor!

tabletaplita-electricamasina-vasemasina-rufe
led-tvhome-cinemacuptor-electriccombina-frigorifica

ULTIMELE EVENIMENTE

Vezi evenimentele din Gold Plaza
Targul Ofertelor Educationale, editia a XVI-a
Cand erai mic, visai sa te faci astronaut. Ai mai crescut, te uiti noaptea la stele si ti se par prea departe. Dar poti deveni o stea in cariera pe care o alegi! Pe 13 si 14 mai, vino la targul ofertelor educationale de la Gold Plaza! Poate nu vei afla cum poti deveni astronaut, dar vei putea lua cele mai bune decizii pentru viitoarea ta cariera! Deschidere oficiala va avea loc vineri, 13 mai, ora 10:30, la parterul Gold Plaza.
citeste mai mult
Premii zilnice de 100 de Euro
Premii zilnice de 100 de Euro
01.05.2016 – 30.05.2016
Bucuria poate prinde multe forme, iar in lunile mai si iunie ea vine sub forma de premii zilnice, la Gold Plaza! In perioada 01 mai 2016 – 30 iunie 2016, cumpara de minim 100 de lei din orice magazin din Gold Plaza si poti castiga zilnic o sesiune de cumparaturi in valoare de 100 de euro si sute de cadouri instant! Premiile instant sunt oferite de magazinele partenere din incinta Gold Plaza: Benvenuti, Gatta, Naturalis, Nobila Casa, Sensiblu si Telekom IQ Box. In fiecare dimineata din perioada mai sus mentionata, la ora 10:00 AM, va avea loc cate o extragere prin care va fi desemnat castigatorul sesiunii de shopping din ziua precedenta. Numele castigatorilor va fi afisat pe site-ul www.goldplaza-baiamare.ro in doua zile de la data extragerii. Bucura-te de premii si voie buna, in mai si iunie, la Gold Plaza!
citeste mai mult
Hai la forta!
Hai la forta!
06.05.2016
Pe 6 mai, de la ora 18, unii dintre cei mai puternici oameni din Romania vin la Gold Plaza! Demonstratie de mass wrestling, demonstratie de strongman, demonstratie de bikini fitness cu cei mai puternici barbati si cele mai “sculptate” femei, te asteapta la un show total de forta! Hai la forta, pe 6 mai, de la ora 18, la Gold Plaza!
citeste mai mult
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Gold Plaza:
Cora:
Cinema City
                    
Management
Divertisment
Immofinanz