Selecteaza limba:  RO  EN
CUMPARATURIRESTAURANTEDIVERTISMENTEVENIMENTEPROMOTIICONCURSURILUMEA_COPIILOR

Preturi mici si premii mari

02.09.2013 - 27.10.2013
Brosura eveniment
La Gold Plaza, ai preturi mici si premii mari! 
 
Te bucuri de noile colectii toamna-iarna 2013 si castigi premii saptamanale!
 
Cumpara de minim 100 de lei din orice magazin al Gold Plaza si poti castiga unul dintre premiile saptamanale: LED TV, Combina Frigorifica, Masina de Spalat Rufe, Plita Electrica, Cuptor Electric, Sistem Home Cinema, Masina de Spalat Vase, Tableta. 
 
Loteria publicitara se desfasoara pe durata a 8 saptamani in perioada 02.09.2013 – 27.10.2013. Prima saptamana a campaniei incepe in data de 02.09.2013. In fiecare vineri din perioada campaniei se va extrage la sorti premiul care urmeaza sa fie pus in joc in saptamana urmatoare, iar in fiecare luni din perioada loteriei publicitare se va extrage castigatorul premiului din saptamana precedenta. Taloanele completate si depuse in urna vor participa la toate extragerile pana la finalul campaniei.
 
In plus, poti castiga unul dintre premiile instant oferite de magazinele partenere din incinta Gold Plaza: C&A, Centrofarm, Deichmann, Gatta, Kenvelo, Nobila Casa, Plafar, Quick Mobile, Salad Box.
 
 
Colectii noi la preturi mici si premii mari saptamanale la Gold Plaza!
 
Premiile si castigatorii premiilor saptamanale sunt:
 
  • Saptamana 02-08 septembrie – cuptor electric:  Duruș Doina – Baia Mare
  • Saptamana 09-15 septembrie – masina de spalat rufe: Ciorna Sanda Maria – Tautii Magheraus
  • Saptamana 16-22 septembrie – LED TV: Boitor Georgeta – Baia Mare
  • Saptamana 23-29 septembrie – combina frigorifica: Tarța Maria – Baia Mare
  • Saptamana 30 septembrie - 06 octombrie – masina de spalat vase: Oltean Aurica – Baia Mare
  • Saptamana 07-13 octombrie – plita electrica: Iuga Vasile – Baia Mare
  • Saptamana 14-20 octombrie – tableta: Făt Lavinia – Baia Mare
  • Saptamana 21-27 octombrie – sistem Home Cinema: Bran Andrei – Baia Mare

Felicitari castigatorilor si multumim participantilor!

tabletaplita-electricamasina-vasemasina-rufe
led-tvhome-cinemacuptor-electriccombina-frigorifica

ULTIMELE EVENIMENTE

Vezi evenimentele din Gold Plaza
Premii pentru Cadouri de Craciun!
Premii pentru Cadouri de Craciun!
01.12.2015 - 20.12.2015
Stim ca iti place sa si primesti cadouri, dar iti place sa si daruiesti. Craciunul ne place dintr-o mie de motive, dar si pentru bucuria de a darui. Noi ne-am gandit la toate astea si iti oferim sansa de a castiga sesiuni de cumparaturi pentru premii pentru cadouri de Craciun! Intre 1 si 20 decembrie, cumparaturile de minim 100 de lei din orice magazin din Gold Plaza iti pot aduce zilnic o sesiune de cumparaturi in valoare de 100 de euro, pentru tine sau pentru cadourile pe care vrei sa le faci celor dragi de Craciun! Daca ti-am starnit interesul, atunci asigura-te ca in perioada 1 - 20 decembrie 2015, pastrezi bonurile de casa, in valoare cumulata de minim 100 LEI, de la orice magazin din incinta complexului comercial, extragi, completezi talonul de concurs si il depui in urnele special amenajate la biroul de informatii. In fiecare dimineata din perioada mai sus mentionata, la ora 10:00 AM, va avea loc cate o extragere prin care va fi desemnat castigatorul sesiunii de shopping din ziua precedenta. Numele castigatorilor va fi afisat pe site-ul www.goldplaza-baiamare.ro in doua zile de la data extragerii. Primii 2500 de participanti castiga automat o pelerina de ploaie Gold Plaza! Vezi regulamentul complet al loteriei publicitare
citeste mai mult
Black Friday la Gold Plaza!
Pe 27 noiembrie e Black Friday la Gold Plaza! Cu alte cuvinte, magazinele din Gold Plaza ti-au pregatit cele mai tari reduceri din an! Deci, ai retinut? Pe 27 noiembrie e Black Friday la Gold Plaza. Simplu, cat ai zice reduceri!
citeste mai mult
Targul de Arta si Antichitati
Targul de Arta si Antichitati
27.11.2015 - 29.11.2015
Intre 27 si 29 noiembrie, mai multi expozanti din toate colturile tarii isi dau intalnire cu iubitorii de arta si obiecte de colectie la Gold Plaza Baia Mare, in cadrul targului de Arta si Antichitati. Targul isi propune sa gazduiasca pentru expunere, evaluare si vanzare piese deosebite printre care se numara: picturi, sculpturi, ceasuri, obiecte de decor, obiecte militare, ceramica, portelan, carte veche, carti postale vechi, bani vechi, obiecte populare vechi, timbre, argintarie si bijuterii. Intr-o alaturare deloc intamplatoare, evenimentul isi propune sa ne ajute sa facem loc frumosuluisi artei in vietile noastre, prin colectionarea de obiecte a caror valoare reinvie magia trecutului. Colectionarii care doresc sa fie contactati de colegi pentru schimburi vanzari sau cumparari de piese , nu trebuie sa lipseasca de la acest eveniment. Targ de Arta si Antichitati, 9 si 11 noiembrie in Gold Plaza la parter.
citeste mai mult
Harta interactiva
Cartea de oaspeti
Vezi arhiva newsletter
Gold Plaza:
Cora:
         
Cinema City
                    
Management
Divertisment
Immofinanz